Bebek Alışverişi # 1

Zaman hızla geçiyor,bebiş'e kavuşma yolunda çoğu gitti azı kaldı durumundayız..E bu durumda hazırlıklar,alışverişler kaçınılmaz..Esasında oda için bir alışveriş yapmıştık geçenlerde ama fırsat olmadı fotoğraflamaya,zira çoğu şey kutusunda :) Sanırım onları odayla birlikte fotoğraflayıp paylaşacağım..

O zamana kadar aldığım ufak tefek şeyleri paylaşayım istedim bende..Tesadüfen keşfettiğim Evim Benim Atölyem blogunda gördüğüm bu battaniye(pembesi)uzun zaman aklımdan çıkmadı,bebiş'incinsiyetinde emin olunca bunun mavisi nasıl olur diye düşünmeye başladım,mail'leştik,karar verdik ve nihayet vuslata erdik :)




Ne yalan söyliyeyim pembe'sinden bile çok beğendim..Hatta beğenildi..Tam doğumgünümde ulaştıda bana..Küçük prens'im Nisan ayında aramıza teşrif edeceği için esasında battaniye değil pike formunda olmasını istedim..Kendisini bu güzellikle sarıp sarmalayacağım günleri heyecan ve merakla bekliyorum :)


Açık hali bu şekilde..Böyle daha bi güzelmi geliyor göze ne :)

Evim Benim Atölyem'e tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..Ellerine sağlık,harika oldu..Ayrıca kendisi birbirinden güzel bebek şekerleri ve kapı süsleride yapıyor bloguna mutlaka göz atmanızı öneririm :)

Bu da Küçük Prens'ime ilk hediyem oldu..Ben çok beğendim,aşk yaşıyorum kendisi ile :)

Sizcede güzel değilmi ama yaa :)

Fotoğraflar Evim Benim Atölyem blogundan alıntıdır..

* Bu arada aklımda isme özel emzik zinciri almak var şimdilerde..Bir de bebek arabası konusunda yardıma ihtiyacım var,model-marka ismi bekleniyorda benden karar veremedim bir türlü :) Önerilere açığım..

Sevgiler..

16 yorum:

  1. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.
    Çok güzelmiş gerçekten battaniye. Keyifle, huzurla ve sağlıkla kullansın.
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım inşallah..sevgiler..

      Sil
  2. Ne kadar güzelmiş, yapanın ellerine sağlık. Bebeğiniz de hayırlısıyla doğar inşallah, ikinize de uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değilmi çok şeker :) teşekkür ederim..sevgiler..

      Sil
  3. Beğenmenize çok sevindim. Yazdıklarınız beni çok mutlu etti:) Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim gerçekten çok beğendim,sevgiler..

      Sil
  4. Yapanın ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş! Böyle cici şeyleri sen bul ki belki bir gün bana da lazım olur! :)
    Kendine dikkat et,Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım..araştırmadayım ben merak etme :)

      Sil
  5. Çok güzelmiş battaniye, çok beğendim.Güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
    Bebek arabası konusunda ben de kararsızım, emin olduğum tek şey çift yönlü kullanılabilen ve katlandığında az yer kaplayan bir model olması.Joker'de satılan bir marka var bebeconfort. Genelde memnunlar tek dezavantajı biraz ağır olması...
    Bütçene göre de değişiyor, maclarenler güzel, quinnyler de...ooof çok kararsızımm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler..evet bende çok kararsızım aslında birde nuna pepp var aklımda olan onu önerebilirim sanada..jokerede en kısa sürede bi uğramalı..sevgiler..

      Sil
  6. sağlıkla kucağına al inşallah minik prensini ve aşkınız daim olsun:)battaniye tek kelimeyle örtünülesi bişey.çok güzel.sıcacık tutsun prensi hiç üşümesin..

    YanıtlaSil
  7. tatlı telaş sarmış blogu da:) battaniye çok güze görünüyor, güle güle kullanın;) (bebek arabasında en çok dikkat edilmesi gereken şey hafifliği bence, anne değilim ama tecrübeli bir teyze olarak öneride bulunabilirim dimi :)) )
    herşey gönlünce istediğin gibi olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle oldu biraz :) teşekkür ederim hafiflik aklımda benimde..4 kızçe teyzesi olarak tecrübe aldık biraz :)

      Sil
  8. Bu battaniyenin pembesini görmüştüm evet orda, ben de çook beğenmiştim ama kesinlikle mavisi daha hoş :) Güle güle kullansın paşa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nedense banada öyle geldi :) teşekkürler canım..

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)