Celal İle Ceren..



Haftasonu biraz eğlenceli zaman geçirelim,sinema'ya gidelim dedik sevgili ile..Esasında amacımız Efsane 5'li ye gitmekti,ama sonra bi anda kendimizi Celal ve Ceren'de bulduk :)

Daha önce severek izlediğim Hangover'ın bi nevi Türk versiyonu olsada genel anlamda eğlenceli,çokca değil ama yinede beğendiğim bir film oldu..

Film'in konusu kısaca şöyle : ''30'lu yaşlarını süren Celal, Karaköy'de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren'i terk eder! 
Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren'i özleyeceği günler yakındır.... ''

Film'de bazı sahneler çok çabuk ilerlerken bazı sahneler uzun kaçmış gibime geldi.Bir de bazı espriler-ki erkeklere yönelik diyelim-beni pek güldürmedi,hatta kadınları küçük düşürdüğünü bile düşündüm,o anda bir erkek gözüyle izleyebilmeyi istedim filmi..Belki ben çok alınganlık yaptım,belki erkek egemen dünya'da herşeyin böyle sığ kalmasına takıldım bilemedim..Sevgili iki'de bir sordu hatta beğenmedinmi diye?Sizin gözünüzden göründüğü kadar komik değil belki diyemedim..

Yinede filmin sonuna doğru evlilik teklifi edilen sahne benim favorim,hatta bu hamilelik hormonlarınında etkisiyle ağlamamak epey zor oldu :) 

Nitekim izlerken hayatımda sevdiğim bir insan olması güzel şey diye düşündüm bol bol,aşk'la doldum..Bir de yanımdaki koltuklarda 13-14'lük erkeklikleri ile övünen bebeler olmıyaydı iyiydi :)

Kısacası eğlenceli,çerez tadında bir film..Ve kesinlikle Recep İvedik serisinden çokca izlenesi..Aslında evdede izlenebilir ama benim gibi sinema atmosferini sevenler sinema'da daha çok sevebilir :)

Sevgiler..


5 yorum:

  1. son sahnede benim de gözlerim doldu :) ah bu hormonlarr.... :)

    YanıtlaSil
  2. bende biran önce seyretmek istiyorum canim yaaa simdi dahada merak ettim :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  3. ya off ben izleyemedim :/

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)