Little Miss Perfect

bugün kendimi ''little miss perfect'' olarak hissediyorum..her ne kadar eve aç gelen sevgiliye bişi hazırlaymamış olsam da :)


sabah akşamki bıdı bıdılarım yüzünden her ne kadar geç kalsamda kursa,gittiğimde pek kimse yoktu,hocamızla karar verdik ve objeyi boyamaya koyuldum,ama öyle bi kere değil 3-4 kat boyanması gerek,sonra yemek için dışarı çıktığımda hocam güzel şekerliğimi harika desenlerle bezemişti,bugün ilk gün olduğundan kendisi bana yardımcı oldu bol bol,ayrıca kurs arkadaşlarımın hepside çok güleryüzlü ve iyi insanlar,yaşca benden büyükler ama çok şekerler..hatta eve bile bugün tanıştığım bir arkadaşım bıraktı beni sağolsun..


henüz verniklenmemiş şekerliğim,hatta tam olarak bitmemiş resim çerçevemle huzurlarınızdayım,bakalım beğenecekmisiniz??






bu sonuncuda kitap şeklinde bir kutu evde siyaha boyayıp,cuma günü üzerine harika güzellikler ekliyeceğim..anneme bol bol hediyem olacak sanırım anneler gününe kadar :)


insanın kendini bir işe yarar hissetmesi harika..iş görüşmesine gidermiyim artık bilmem :)

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar.Ellerinize sağlık.iş görüşmesini ihmal etmeyin.sevgiler..ülkü

    YanıtlaSil
  2. haber bekliyorum..beğenmenize sevnindim :)

    YanıtlaSil
  3. ayyy bayıldımmm çok güzel olmuş hemide altın sarısı :=) hepsi çok güzel bende bir dönem resim kursuna gitmiştim çok güzel şeyler yaptım hatıra işte.

    YanıtlaSil
  4. şekerlik ne güzel olmuş öyleee harika ikinizinde emeğine sağlıkk çok çok şeker olmuş:)

    YanıtlaSil
  5. ilk bştaki kutu çok güzel olmuş bayıldım :)) dşardan alsan bu kadar güzel olamazdı herhalde ellerine sağlık :)) ben de el sanatı kurslarına gitmeyi çok istiyorum bu aralar...

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler..papatya bahçesinin meltemi git bence ihmal etme,insan kendini harika hissediyor..

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)