Durağan..

Sanırım bir 10 gün kadar o kadar tempolu ve hızlı günler geçirdim ki..bugün çokca durağan o yüzden..esasında kurs'um vardı bugün gitmedim,gitmek istemedim e zaten gidemezdim..

Aslında bugün yine her gün yaptığım gibi önce gazetelere baktım..sonra bloglara..kimine yorum yazdım..kimine güldüm geçtim..bazı yazılar beni benden aldı,mail yazasım geldi bazı blog sahiplerine yazmadım..bazı alışveriş sitelerini ziyaret ettim,kredi kart'ım olmamasına rağmen..kitap önerileri okudum,ama elim gitmedi yine..bir iki sanal sohbet ettim..

Bloga bişey yazmalıyım diye düşündüm..içinde bulunduğum durumu açık açık yazamazdım..sustum..canım sıkkındı onuda yazmak istemedim..güzel bir mim gelmişti,onun içinde fotoğraf çekmem gerekti..kendimi iyi hissetmiyorum diye kestirip attım..

Ben ekran'a uzunca baktım..o da bana..sonra baktım bunlar dökülmüş parmaklarımdan..





Şimdi bu yazı'yı niye mi yazdım..bilmiyorum..belki durağan günü'me bir hareket katmak için..belki sadece yazmam gerektiği için..

Hasılı kelam yorgan döşek yatıyorum aslında,dışarıda güneş içimde ise karanlık yollar var,canım sıkkın,yalnızım..her herkesle konuşmak hemde herkesten uzak olmak istiyorum..

Ses verdim..gidiyorum..

Foto : By HayatMelodisi..

11 yorum:

  1. fotoğrafa takıldım bende,denizde kaybolmak istedim

    YanıtlaSil
  2. bazıe günler insanın için böyel garip duygularla doluyor canım.. ben genelde havaya bağlamaya çalışırım karamsarlığımı, güneş çıkınca gidecek derim kendi kendime.. umarım senin güneşinde doğar bir an önce..

    YanıtlaSil
  3. Ama yalnız değilsin ve toparlanıp yapman gerekeni hap hadi bakalım biraz hareket..kızıyorum ama..istediğin şey için ayağa kalk aynaya bak ve güçlü olduğunu gör..sadece ona odaklan gerisi boş..kalkk kalkkkk kallkkkkkk hadi.

    YanıtlaSil
  4. dürr-i yekta : kaybolabilirsin çok bakarsan...

    turta tadında yaşamak :umarım canım..çok sağol..

    ülkü : sağol canım..kafam inan hiçbişi düşünmek istemiyo sanki bomboş aslında..kalkıcam söz :)

    YanıtlaSil
  5. fotoğraf çok güzel, keşke ben de kaybolsam, kaybolmasam bile bi gece şööyle tek başıma otursam sabah da geç kalksam o bile yetecek :) sevgiler gülinim

    YanıtlaSil
  6. maya'nın ccicileri : inşallah o da olur bi gün..sevgiler bendende..

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun bende hastalandım burnum akıyor, ateşim var:((

    YanıtlaSil
  8. o kadar güzel bir fotoğrf ki bence sen hiç kendini yalnız hissetmemelisin, çünkü harika bir fotoğrf makinen var :) çek çek mutlu ol....

    Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. leyla'nın kahve dükkanı : teşekkürler canım..öyle yapacağım bende..

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Canim ya simdi ne yazayim bilemedim. Bazen bendede olur bu ruh durumu. gelip gecici bir seydir SIKMA CANINI... Kendine iyi bak, mutlu oldugun seyleri düsün...

    YanıtlaSil
  11. nesliname : sağol canım..deniyorum diyelim..

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)