Hayat'ın SİLGİSİ yOK..

Dün bir seminer'e katıldım..hemde hiç istemeye istemeye ve çokca önyargı ile..Nasıl mecbur ederler?Katılmak istemiyorum belki diye söylene söylene salon'un yolunu tuttuk..Hatta dedik ki nasıl geçecek bu 2 saat?Biz bu 2 saat'te neler neler yaparız ohoo..


Neyse..salon'a girdik..çoğunluk İsmek kursiyer'lerinden oluştuğu için oldukça büyük bir kadın potansiyeli vardı..Herkes acaba ne olacak derken biri belirdi sahnede..Önyargım dedi ki heralde semineri verecek olan kişi bu değil..Ama konuşmaya başlayınca anladımki o..Hakan Bozkurt..


Hakan Bey,bir çok firma ve kuruluşa eğitim vermiş biri..Bizim izlediğimiz HAYATIN SİLGİSİ YOK eğitim idi..Müzikli,bol gülmeli,bol düşünceli bir 2 saat geçirdik..O 2 saat nasıl geçti anlamadım..Bir çok hatamı gördüm,birçok fikir edindim ve hasılı kelam kuş gibi hafiflemiş çıktım salon'dan..


Bu seminer bildiğimiz klasik seminer'lerden epeyce uzaktı..Hakan Bey,oldukça eğlenceli ve herkesin anlayabileceği dilden,sıkmadan örnekler verdikçe,herkes daha mutlu,daha istekle dinledi kendisini..Kişisel gelişim konusunda o'nu yapıun,bunu söyleyin gibisinden dayatmalardan hiç hoşlanmayan biri olarak istedim ki hiç bitmesin bu seminer..O kadar keyif aldım ki anlatamam..


Seminer sonrası Hakan Bey ile sohbet etme imkanımızda oldu,sağolsun tek tek ilgilendi,her zaman arayabilirsiniz diye de ekledi..Önyargılarımı yıktınız diye teşekkür ettiğimde,işte bu güzel,özel bir problem'in varsa dışarıda konuşabiliriz demesi kendime çokca yakın hissettirdi bana kendisini,ama bana özel bir durum diyemem,birkaç kişi daha böyle uzun uzun sohbetler ettik..Hepimize çok çok iyi geldi..İyiki tanımışız kendisini..


Sizde kısaca izleyin,fikir edinin istedim..(Fotoğraf makinemde yanımdaydı ama hiç aklıma gelmedi video çekmek )



Hayatın Silgisi Yok! from Ümit Hakan Bozkurt on Vimeo.


Bir de ilginizi çektiyse bu adresten ulaşabilirsiniz..Çok alçakgönüllü bir insan..
http://www.umithakanbozkurt.com/


En yakın zamanda kek yapıp,kendisini davet edeceğiz sohbete :) bir kek yeter dedi çünkü :)


Dün'den beri kendimi daha bir iyi hissediyor,daha iyi anlıyorum..


Bir de buradan teşekkür etmek isterim kendisine..Yakın zamanda yeni bir seminer daha olacak o zaman kendim videolarım hatta..


Filmin adı HERŞEYE RAĞMEN..

3 yorum:

  1. o zaman pek iyi olmuş gitmen :) senin adına sevindim...

    Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. methini çok duydum Hakan Bozkurt'un; seminerlerine katılanlar, birebir tanışanlardan.. daha bi merak ettim şimdi^^

    YanıtlaSil
  3. leylanın kahve dükkanı :teşekkürler..evet gayet iyi oldu :)

    eflatun kedi: tanışmanı,görüşmeni tavsiye ederim bende cnm..

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)