İstanbul Baby Show&Bizden Haberler #3

Bloga yazdığım son post'ta hafif bi Serzeniş'te bulunmuştum.Ben kimseler yok,gidebilirim buralardan derken yine çok süper yorumlar aldım,teşekkür ederim..Güzel bir moral kaynağı oldu bana yazdıklarınız,bi silkelendim kendime geldim :) Ama devamlılık isterim ona göre,demedi demeyin :)



O post'un ertesi İstanbul Baby Show'da idim..Bi nevi anne,bebek,çocuk fuarı..Zaten tv'lerede bol bol konu oldu..İlk gün gittiğim için sanırım pekde söylendiği gibi ''trend'' geçmedi benim için..Ayrıca ürün fiyat'larıda fuar havasında değildi sanki pek..Ala ala bez mendil alabildim(mide problemleri için),bir iki'de promosyon hediye :) Bir de hemen hemen tüm etkinlikleri haftasonuna kanalize edilmesi saçmaca geldi bana..Beklentim mi çok yüksekti?yoksa bu hormonların etkisimi artık bilemiyorum memnuniyetsizlik sebebim..Kısaca gitmesemde olurdu,ama güzel bir İstanbul turu'nada sebep oldu bu etkinlik o ayrı :) Ablam ve minik meleği'de geldiğinden fuara ait fotoğrafımızda yok,hem melek'le uğraştık hemde fotoğraf makinesinin azizliğine uğradık :)



Baby Show ertesi ise detaylı ultrason randevumuz vardı..Bebeğim ve ben 22.hatfa'dayız..Bütün gelişimi olması gerektiği gibi maşaallah :) Kalbi,midesi,minicik elleri ve en çokda yüzü hatırımda kalan,hatta güzel bir fotoğrafımız bile var o minik yüze dair..Çoğu kişi bana benzetti daha şimdiden,ama bilemiyorum..Yani benzetme için çok küçük ki daha :) Önemli olan sağlıklı olması,olmamız gerisi detay bence..Bu arada kilo konusunda pek bi değişiklik yok bende,özel bi çaba sarfetmesemde 1 kg'dan daha az almışım,toplamda 2,5 kg gibi..

Kısacası bizde son durumlar böyle..Çok koşturmalı,bol gezmeli bir haftasonu geçirdik.Şimdi aldığımız güzel haberlerin mutluluğunu yaşıyoruz,isim konusunda düşünüyoruz(ki bu arada kesin erkek olduğunu söylemeyi unutuyordum az daha :) ),edindiğimiz harika bir kitabı okuyoruz,ne yapılmalı?neler yapılmalı kısmını araştırıyoruz..Önerilere açığız :)

İyi dileklere,dua'lara,sevgi'lere talibiz..

Dahada güzel post'larda buluşmak dileğiyle :)

Son olarak..

* İkea'dan bebek mobilyası almış olanların fikirlerinide merak ediyoruz,yazarsanız çok çok mutlu oluruz..

* Kitap ve aldıklarım yazısı bir sonraki posta :)

Sevgiler..




4 yorum:

  1. Kız annesi olmaya hazırlanırken, aynı heyecanları yaşıyorum seninle tatlım. :) Şirin şirin mutluluklar içimde. İsim konusu benimde başımda :( Kızımın adını bile çok zor bulmuştum. Kaç isim değişti hamilelik boyunca. Şimdi hiç isim konduramıyorum bakalım ne yapacağız.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım en kısa sürede içine sineni bulursun canım..sevgiler..

      Sil
  2. isim konusunda hiç düşünme seyhan unisex bi isim dolayısıyla seyhan teyzesinin ismini koyablrsin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) alternatif olarak aklımda bulunsun o zaman :)

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)