Moskova'nın Şifresi : Temel

Haftasonu hava çokda kötü olmamasına rağmen,kararsızlıktan kendimizi sinema'da bulduk :) Esasında özellikle seyretmek istediğim bir film değildi,ama uzun zamandır sinemeya gitmemiş olduğumu hatırlayınca,hem sinema havası solumak hemde eğlenmek iyi bir fikir olabilir diye düşündüm,gerçi sonrasında neden gittim de demedim değil ama yinede bahsetmeden edemiyeceğim :)


İlk filmin devamı niteliğindeki bu film..Sanırım en çok memleketçilik anlayışı ile izleyici çekiyor..Hem bende,hem sevgili'de bol bol Karadeniz kanı olunca izlememek kaçınılmaz olurdu :)


Genel olarak çokda saran bir yapısı olmasada eğlenceli bir film..Ama beklentiler çok yüksek olmamalı gibime geliyor.Bir de küfür'le komediyi ben pek sevmiyorum aslında,evet Karadeniz'de çokca mevcut öyle insanlar ama bilemiyorum..Duyduğum kadarıyla 3.film'lik bir seri imiş bu Temel'in maceraları..Bu film daha çok arada kalmış gibi..

Sonuçta harcanan bir emek var,ama sinemadaki tepkilerden edindiğim fikir çokda sevilmediği..Konu ve kurgu kısmında eksiklikler göze çarpıyor.

Yani evdede izlenebilesi bir film bence..

Neden bahsediyor bu,nedir filmin konusu diyorsanız,sizi burdan alalım :) tık tık..

Kısacası beğeni göreceli diyor ve bu filme karşı beğenimin nötr olduğunu eklemek istiyorum..

Keşke Otel Transilvanya'ya gitseydik :)

Film tadında güzel günler..

Sevgiler..


4 yorum:

  1. bende izlemedim daha ama gülümsemek için gidilebilir diye düşünüyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bende memleketçilikten gitmek gerektiğini düşünüyorum zira espriler ve tavırlar bizim çok alışageldiğimiz türden olunca bize çok komik gelmiyor.. birincisini izlediğim salon seyirci kahkasından yıkılmıştı.. bir sonraki sahneyi duymakta zorlandık valla! ikinciyi de henüz izlemedim ama en kısa zamanda inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım evet..umarım izler ve fikirlerini yazarsın :)

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)