Serzeniş

Sanırım canım sıkkın..Hem dün'den,hem bugün'den hemde blogtan dolayı..


Dün benim içi önemli bir tarih'ti,çünkü babamı kaybedeli 19 sene doldu..Şaka gibi..Zaman nasıl hızla geçip gitmiş farkında olmadan..Ve nasıl büyümüş içimde yokluğunun yarattığı boşluk..Bazen öyle geliyor ki bana sanki hiç var olmamış hayatımda :( Böyle düşünme sebebim 8-9 yaşında bu acı ile yüzleşmem galiba :( Ama düşününce ne desem boş diyor insan..Ne yapsam geri gelmez yaşadığımız günler..İyi dilekler ve dualardan başka ne gelir ki elimden :( Dilerim cennet'tir mekanı..Dilerim kavuşuruz sonra bi yerlerde..

Bugün için esasında can sıkıcı bi durum yok pek,hem dün'ün etkisi sanırım hemde blog'tan soğudum sanki..O da benden soğumuş gibi..Ne yorum alıyorum,ne bişi yazıyorum..Esasında aklımda yeni yıl çekilişi yapmak var,ama herkes bu kadar sessiz olunca o da gelmiyor içimden..Yorumlarda sorun var diye kendimi kandırıyorum arada ama bilemiyorum..Belki kapatmam gerek artık,belki farklı bir şekilde devam etmem..Fikir verebilecek kimseler varmı onuda bilmiyorum..Zaten bunlarıda kendimi iyi hissetmek,birazda serzeniş'te bulunmak için yazdım..

Bu da böyle bi yazı işte..

22 yorum:

  1. sakın vazgeçme bloğundan ben tam 7 ay ilgilenmedim sonra birşey oldu geri döndüm ama bloğum karşığını verdi . sende öyle yap sakın vazgeçme sen yoksan o da yok kimse yok sen varsan herşey herkes var canım sakın unutma şimdi bir silkeleniyorsun ve kendine geliyorsun geri dönüyorsun öperimmm bekliyoruzzzz...ba bendede çekiliş var hadi sende yap bende bakayım :))
    sevgilerrrrrr sevgi herleydir bloğunu sev ki oda seni sevsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seviyorum ama bazen yalnız hissediyorum kendimi..yapabilirim ama sürpriz olsun :)

      Sil
  2. Sen niye üzüldün bu kadar canım benim, biz burdayız aşkolsun. Ben yazılarını seve seve okuyorum. Blogundan ses çıkmadığında merak ediyorum. Kısacası seviyorum seni, sakın gitme bir yere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni seviyorum damlacim..yalnız hissettim ne biliyim :) buralardayim böyle güzel yoruma :)

      Sil
  3. blogda hareket kalmadı artık, herkes face ve twit üzerine yoğunlaştı, biraz canlılık gelsin diye çekiliş başlattım, ama aynı ruh hali işte ne yazasım var ne de okuyasım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ondaemi diyorsun?ara ara oluyor sanki herkeste bilemedimki :)

      Sil
  4. Yorum almıyor oluşun okunmadığın anlamına gelmez ki Gülincim, okunmak, paylaşmak da olmadan olmaz, biz sana alışmışken :)
    Her zaman dediğim gibi, yazmayı bırakma.

    Dipnot; Nacizane tavsiyem, arada yayınlanan reklam postlarını iptal etmen, ben bloga girip her blogta onları görünce okumuyorum açıkçası.

    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama yorumsuzda olmuyor canım :) gizliden takibi kabul etmicem artık bak :) reklam postları için mail aticam sana ;)

      Sil
  5. hayır kapatma blogunu, yazmasan bile kapatma, hiç bir işe yaramazsa bu serzenişlere yarar.
    mekanı cennet oldun. 19 yıl dile kolay.. çok da küçükmüşsün ama ne akdar etkilenmişsin belli, ama söylenecek bir şey yok çünkü ne dersem diyeyim hepsi yetersiz kalacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle aslında ama insan yorum tepki istiyor sanırım :) kelimeler kifayetsiz böyle durumlarda..teşekkürler canım..

      Sil
  6. Ben blogger kullanıcısı değilim ama tarayıcıdaki eklenti sayesinde günden güne takip ediyorum blogunu.. Kapatma, insan her an yazma ihtiyacı duyabiliyor ve yazmak güzel şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,şaşirdim ama çok mutlu oldum :)

      Sil
  7. Ben blogger kullanıcısı değilim ama ben de günden güne takip ediyorum blogunu.. İnsan yazmaya her an ihtiyaç duyabiliyor ve yazmak, paylaşmak güzel şey, kapatma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazmak büyük bir ihtiyaç,teşekkürler..

      Sil
  8. Herkes aynı durumdan muzdarip galiba, hangi blog arkadaşımı ziyaret etsem aynı tarz yazı ile karşılaşıyorum...
    Durgunluk var galiba bloglarda , bir dönem durulur sonra tekrardan hareketlenir ,sıkma canını Gülinciğim ...
    Burası sana ait en özel yer ve yazdıkça paylaştıkça rahatlıyorsundur.kendini bunlardan mahrum etme lütfen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım öyle..dönüşte güzel bir yazı yazacağım inşallah :)

      Sil
  9. Bence yazmak bir ihtiyaç ben kapatma derim...Selamlar

    YanıtlaSil
  10. :( sanırım herkeste aynı durum var.nedense ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama durup durup devam ediyorum galiba :) seni de takip ediyorum.hemen her postunu okuyorum.bazen üşengeçlik yapıyoruz galiba yorum konusunda.her ne kadar kendimiz de bu konudan muzdarip de olsak.yukarıda birisi yazmış.insanlar o kadar çok cephede savaşıyor ki :) twitter ,facebook,instagram,flickr...bişey bişey bişey ..normal galiba..buralardayız okuyoruz..yanlız değilsin..yaz lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum konusunda herkesin bişiler yapması gerek sanırım artık :) teşekkürler..sevgiler..

      Sil
  11. Ben kendi adıma söyleyeyim: Her zaman blog okuyamıyorum, sıklıkla tabletten takip ediyorum, ordan da yazmak zor olduğundan akşam eve gitmeyi bekliyorum yorum yazmak için :) Malum bizim işyerinde internet yok. Onu bırak, kendi bloguma hangi arada yazı yazsam diye çırpınıyorum. Zilyon tane işin arasında boğuldum ama yine de arada da olsa geliyorum bak ;) Bence yorumlara odaklanma, bana da çok az yorum geliyor, hele Wordpress' e geçtikten sonra... Ben analytics rakamlarını baz alıyorum; bıraktım yani yorum gelmiş-gelmemiş olayını. Eğer okunma-tıklanma rakamları seni tatmin ediyorsa kendini o şekilde motive etmeye çalış canım ya da bana yaz, haha :D Öptüm çokça *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) yazarım tabiki..sevhiler..

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)