Bebek Alışverişi # 2 Cosatto Go-Lightly Yo Stroller

Bebek alışverişim tam gaz devam ediyor,malum 2 ay kaldı..Oda,giysiler derken bir de aklımı karıştıran bebek arabası mevzu'na el atayım dedim.Gerçi daha diğerlerini paylaşmadan bebek arabasını paylaşmam ne kadar doğru bilemiyorum ama :) (bu ara ya yoğun oluyorum,ya yorgun..ama en kısa sürede onlarıda fotoğraflayıp,paylaşacağım)

İnternet'ten bir çok yazı okudum bebek arabasının taşıması gereken özelliklere dair,ama sanırım ben yine başımın dikine gidip,onlara çokda kulak asmadan en çok beğendiğimi aldım :) 


Bu bebek arabasını Joker Outlet mağazasında görüp çokca beğenmiştim.Kullanımı oldukça kolay ve bebek arabası ile birlikte hediye edilen set çok şeker..Doğum'dan itibarende kullanılabiliyor,tek eksisi tek yönlü olması..(ama benim açımdan pek dert değil şimdilik :) )


Onun dışında herkeste görülebilecek ve kolay kolay ülkemizde bulunabilecek tarzda bişi değil..Hatta aynı model'in travel sistem olanıda var ama yurtdışından temin etmek ve en az bebek arabası kadar bir meblağıda kargoya vermek gerek..


Travel sistem olanı ise yukarıda görünen şekilde..Çanta,yağmurluk,sırt dayanağı ve bebeğin soğuktan etkilenmesini önleyecek kılıf (adını bulamadımda :) ) hem bu model'de hem benim aldığımda hediye :)

Malzemesi oldukça kaliteli,açıp kapaması oldukça kolay,epey hafif,kılıfları yıkanabiliyor ve yanılmıyorsam su tutmuyor.Ayrıca tekerlekleri 360 derece dönüp,pratik bir şekilde sabitlenebiliyor..Modelin adı Go-lightly Yo..Fiyatı 399 tl (indirimsiz 650 tl imiş) 4 yıl garantisi var bir de..Daha fazla bilgi edinmek için www.cosatto.com adresini ziyaret etmenizi öneririm,her modeli birbirinden harika çünkü :) Özellikle ikizler için olanlar keşke ikizim olsa dedirtiyor insana :)

Bu fotoğraf ise kendisiniz evimizdeki duruşuna dair :) 



Travel sistem olan farklı bir markayı tercih etmemin sebebi ise ana kucağı/oto koltuğu'nun ayrıca hediye gelmiş olması :)

Yani şimdilik büyük bir aşk yaşıyoruz kendisi ile,umarım Küçük Prens aramıza katıldığındada devam eder bu aşk :)

Belki biraz kız bebek arabasına benziyor ama olsun :) Olmadı sökeriz kurdele'lerini :)

Bu arada yanılmıyorsam Cosatto Facebook sayfasında hediye ediliyor benzer bir model,ama şartları ne bilmiyorum,yinede göz atsanız iyi olur :)

Gelsin bakalım yorumlar :)





16 yorum:

  1. Ay bayıldım.Bir fiyonk aşığı olarak hayran kaldım.
    Oğlum için aldığım üründen çok memnunum ama bunu görünce pişman oldum Chicco aldığıma.

    Güzel günlerde kullanın;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim,inşallah diyelim..

      Sil
  2. hayran kaldım ben bu arabaya canım biliyorsun, siteye girince diğer modeller de beni benden aldı, heleki ikiz arabaları, yurt dışından gelen biri hedşye etse ne güzel olurdu şu travel serti :))) güle güle kullansın yawrun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke bi gidip gelebilsemde getirsem sana :) teşekkürler canım..

      Sil
  3. Ben çok sıradan bir araba almıştım çokta memnun kaldım hele ki yüzü bana dönük olmadan asla kullanamazdım kullanmadımda görmeliydim kuzumu :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. valla bence çok güzel ve kullanışlı görünüyor.hiçde kız arabası gibi değil:) olmadı yazdığınızı yapar sökersiniz kurdeleleri. güle güle kullanın inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Ayy çokk beğendim. Bizde bebek düşünüyoruz.İster istemez öyle kurcalıyordum nette ne var ne yok ne lazım olur diye. Hemen eşime gösterdim bir kenara da not ettim. Dediğin gibi model çok orjinal. Ufak değişikliklerle kız ve erkek bebeklerde kullanılabilir. :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba..çok teşekkür ederim,genelde herkes tarafından çokca beğenildi :)

      Sil
  6. son 2 yorumu telefondan yanlışlıkla silmiş bulunuyorum,yorum yazan arkadaşlar göremezlerse yanlış anlamasınlar lütfen :(

    YanıtlaSil
  7. Çok şıkmış gerçekten :) Bence kurdele detayı çok hoş. Ayrıca renklerden ötürü hiç de kız arabası gibi durmuyor :) Güle güle kullansın, yazın bununla bol bol gezsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim leylacım..inşallah..beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  8. merhaba lar eşimde bu arabayı geçen yılın başında joker de görmüştü şimdi bebek bekliyoruz ve aynısından istiyor türkiyede nereden bulabileceğim hakkında yardım edebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba..jokerin sitesine göz atabilirsiniz yada isterseniz nette bi araştırın,galiba mothercare'de getiriyor bu ürünü..joker maxi extra'dan almıştım ben,ucuzluk mağazasından yani,istanbuldaysanız göz atabilirsiniz..

      Sil
  9. Her yeri araştırdım ama suan bulamıyorum ne yazıkki :(

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)