Bizden Haberler # 5..


Bizden Haber'ler bölüm 5 ile karşınızdayız yine :)

Biz bu hafta 30+4 'teyiz..Dün kontrolümüz vardı,bugünde detayları sizinle paylaşalım istedik :)

Ben bu süre zarfında +1 kg olarak,toplamda +5 kg almış oldum..Böyle giderse muhtelemen Ebru Şallı'ya rakip olacağım :) (tabi onun +5'iyle benimki pek bir değil o ayrı :) )


Bebiş'in kilosu,tüm ölçümleri olması gerektiği gibi,suyuda yeterli dedi doktorumuz..Bir tek boy konusuna takıldım,yani 41 cm biraz uzun geldi ama bana bilemedim,belki erkek olduğundan,belkide yanılma payını hesaba katmak gerek :) Yoksa selvi boylu,topaç gibi birşey olacak bu :) Ki 3900 kg'yı geçebilir de dedi :)

Bir de pek rahat beyimiz şuanda makat gelişli duruyor,yani önümüzdeki 10 hafta boyunca bir değişiklik olmassa 15 Nisan sezaryen tarihimiz olacak..Ben tabi değişeceğini umarak kendimi doğal doğuma hazırlıyorum ama bakalım neler gösterecek önümüzdeki günler :) Bu konuda dua ve iyi dileklerinize talibim bunuda ekliyeyim..

Onun dışında iyiyiz,geceleri bazen sırt ağrıları bazende uyuyamama gibi sorunlar yaşıyorum ama ufak şeyler bunlar..Hamilelik'in yarattığı en önemli sorun unutkanlık,dün mesela doktor'uma tüm soracaklarım bi anda yok oluverdi aklımdan,o yüzden artık aklıma ne gelirse hemen not alma girişiminde bulunuyorum..Bir de benim gibi ehvam'sız birine bile ehvam üstüne ehvam yaptıran sevgili hormonlarımı kutluyorum :)

Kısacası durumlar böyle..Artık kontrollerimiz 2 haftada bir olacak..Yani  yakında benzer bir yazı daha okuyabilirsiniz :) 

O zamana kadar bana bebek odası süsleme(yada baby shower),fotoğrafçı bulma vs konularda öneride bulunursanız çok sevinirim..Bende ortaya birşeyler çıkardıkça detayları sizinle paylaşmak niyetindeyim..

Sevgiler..

Foto :Pinterest

12 yorum:

  1. maşallah bebeğin de senin de sağlığının iyi olması en önemli şey, bebeğin gelişimini böyle açık açık yazıyorsun ama ben nazardan çok korkarım, okuyan herkes lütfen maşallah desin.ayrıca allah nazardan saklasın hamilelik sonuna kadar inşallah herşey yolunda ve sağlıklı gider

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,maşallahları alalım tabi ama ben o kadar korkmuyorum,zaten çok açık açıkda yazmıyorum :) umarım öyle olur,sevgiler..

      Sil
  2. şekerim boy hiçde uzun değil ben bile 49 cm doğmuşum :) şu anda boyumda 1,55 yani bu işler belli olmaz sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

    YanıtlaSil
  3. 41 cm yi sorun etme ya normali aslında 47 cm ile 52 cm arasıymış.Yani seninki o kadar da uzun değilmiş =)

    burada söylemeye biraz utanıyorum ama bende 33 cm doğmuşum.Yani sorun etme boyunu boşver.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haftasına göre uzun geldi bana o yüzden :) aa öylemi epey erken doğmuşsun demek :)

      Sil
  4. Gülincimmmm, öncelikle maşallah ikinize de.. Küçük beyimiz uzun olacaktır belki de.. Ama yanılma payı yüksek olabiliyor fazla takılma rakamlara.. Demek senin oğluş da makat duruyor.. Ali Erdem Abisinden örnek almış :)) Bizimki de 28 den itibaren makattı ve dönmedi biliyorsun.. Ama belli de olmaz.. Hakkınızda hangi yöntem hayırlısı ise öyle olsun canım.. Tek bir şeye şartlanmamak lazım.. Dualarım sizinle.. Ayrıca bebek odası dekoruna başladıysan, neyi nerden nasıl yaptın paylaşırsan fikir belirtebilirim sana.. Çok öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım..sanırım..hayırlısı evet bakalım ne kısmet olcak :) yazarım canım sana..

      Sil
  5. maşallah maşallah ama normal doğumu unutsen 3900 ü geçebilir demiş doktor. seni normal bırakmazlar ;)
    hayırlısı neyse o olsun.
    görseline bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ettim..hayırlısı bakalım..görsel pinterestten :)

      Sil
  6. Gülin, maşallah maşallah diyelim. Okudukça hem mutlu oluyorum hem umutlanıyorum inan :)

    Fotoğrafçı konusunda tavsiyede bulunabilirim sana. https://www.facebook.com/pages/Nurcan-%C3%87ak%C4%B1r/348152085259451?fref=ts

    Bu yorumu yayınlamayabilirsinn, görsel anlamda kodlar vs. çok şık durmadı :)
    Öperim seni. sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah..önerine hemen bakıyorum..bizde öptük :)

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)