Haluk Levent







90 'lı yılların başıydı sanırım onla tanışmamız,o zamana göre oldukça marjinal bir görüntüsü ve de herkesin içine işleyen birbirinden güzel şarkıları vardı..








Yani derler ya bazen bazı şarkılar,bazı sanatçı'lar ölümsüz'dür,her zaman dinlenebilir diye..Benim için öyle bir sanatçı kendisi..


En az eski şarkıları kadar sevdiğim birçok yeni şarkısı'da var..Belki yaşadığımız ses kirliliğinden kaynaklı onu ekranlarda pek görememizin sebebi,belki kendi tercihi bilemiyorum..Hayata muhalif bakan kişiliğinide seviyorum aslında..Sanatçı yaşadığı toplumada duyarlı olmalı bence,fikrini beyan edebilmeli,ama bir takım olumsuzluklarda yaşıyorsa yargısız infaz yapılmamalı,ki bazı durumlarda sadece kendini bağlar,ama sonuçta kimsenin kimsenin hayatını yargılama hakkı'da yok..


Nerden mi geldi aklıma Haluk Levent? Tabi ki bu akşam'ki Medya Kralı programından..Okan Bayülgen'e müteşekkirim..Sayesinde konser gibi bir gece geçiriyorum..Ayrıca diğer konuklarla çok eğlenceli muhabbetler var..


Ama bu gece'nin yıldızı benim için Haluk Levent'tir..Ne de güzel nostalji oldu,ne çok özlemişim kendisini..
Şöyle bir düşününce geçmişe dair anılarınımda hep Haluk Levent var..Ve nedense hep ''YAZ''ı anımsatıyor bana..


Dinledikçe içimde ''YAZ'' rüzgarları esiyor..


Zaman geçirmeden bütün şarkılarını dinlemek istiyorum..


Ve bu güzel şarkı'yıda sizlere gönderiyorum..




Sevgiler..


5 yorum:

  1. ah canım aynı duyguları yaşıyorum bu gece seninle... Haluk Levent bana üniversite yıllarımı hatırlatır... çok dinlerdik o zamanlar... sesini, şarkılarını ayrı bir severim ben de...
    ve Okan Bayülgen'i haftanın 5 gecesi seyretmekteyim zevkle:)

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum eskilerde hep haluk vardır. Ahh o şarkıları anılar hep onun şarkılarında..yaşıyor ne güzel günlerdi biz kızlarla bağıra bağıra söylerdik onun şarkılarını :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. bende çok severim haluk leventi çok güçlü bir sesi var, bir gece vakti favori şarkılarımdan. bak aklıma düştü açıp dinleyim hemen.

    YanıtlaSil
  4. Severim :) o programları eskiden izlerdim şimdi yatak gördümmü hemen atlıyom valla :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severim kendisini geçende gündüz kuşağı programına telefonla katılmıştı çok üzgündü yaşatılanlar için umarım herşey yoluna girer ve onu her zaman dinleme şansımız olur

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)