Bizden Haberler # 6


Bizden Haberler'in 6.bölümü karşınızda efenim..Biz şuanda 34.haftadayız ve yaklaşık 2 haftadır hatfalık olarak gidiyoruz kontrollerimize..


Kontrollerimiz genelde kısa kısa,su'yumuz ve gelişimimiz takip ediliyor,nst çekiliyor..Ters olan bebiş'imiz normal pozisyonuna dönmüş bulunmakta ve uzun zamandır ilk kez kendisini görmüş durumdayız..Açıkçası gördüğümden beri çok daha farklı hissediyorum kendimi,babasının birebir kopyası :)
 Boyu ve kilosu gayet iyi,herşey olması gerektiği gibi çok şükür,anniş ise az kilo almaya devam ediyor,toplamda +7 kg gibi..Kalan 6 haftayıda +2-3 kg ile tamamlarsa doktorumuzun öngördüğü maksimum kilo olan 10 kg'ya ulaşmış olacağım..Açıkcası bunu çokda dert etmiyorum,doğum sırasında beni zorlamasın önemli olan o..

Bu arada bol bol yürüyüş yapıyorum,ayrıca alışveriş telaşı hiç bitmiyor,sürekli alınacak bişeyler çıkıyor..Odamız henüz son halini almadı o yüzden paylaşmadım blogta(merak edenler için söyliyeyim bu ay sonu herşeyi hazırlayıp paylaşacağım),bir de eğitimlere katılıyor ve bol bol okuyorum,onlara dair yorumlarımıda en kısa sürede yazacağım üşenmezsem :)

Kısacası yolunda gibi herşey,iyi dilekler ve dualara talibiz yine..

Sevgiler..

* Blogu kapamayı yada farklı bir formatla başka bir site açmayı planlıyorum bir de,hazırlıklarımı halledebilirsem onuda paylaşırım :)


6 yorum:

  1. Gülin'im, sakınn kapatma...ama yeni bir blog olabilir. Bence artık sen blog dünyasının daimi yazarlarından biri olarak (4 yılı doldurduğunu da göz önünde bulundurursak :)) profesyonel bir yüze kavuşmalısınız.

    Bebişin odasını ben de çooook merak ediyorum. Eşyalarını, hatta aksesuarlarını :)

    Her şeyin yolunda olmasına sevindim. 6-7 hafta sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum :) Öperim seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım öyle yapacağım leylacım :) yavaş yavaş şekilleniyor oda,fotoğraflıyacağım yakın zamanda :)

      teşekkür ettim,bende çok öperim :)

      Sil
  2. Farklı formatta site açıp buraya onun da bilgisini koy..Blogun çok güzel unutmaki bana da ilham vermiştin :D Bu arada beni hala takibe almamışsın :)Hamişliğimle ilgili yazılarımı yayınladım sonunda. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,odayı ve vakti geldiğinde doğum haberlerini heyecanla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açınca mutlaka yazacağım..bloga girmiyordum kaç gündür geliyorum şimdi takibe :) sevgiler..

      Sil
  3. maşallah size :)) bebeişin odasını ve tüm hazırlık detaylarını merakla bekliyorum gülincim.. blog işine gelince sen bilirsin tabii ama bence burayı kapama, çünki bi adres değişince eski tadını vermeyebiliyor bazen.. ama kapatırsan da yeni adresinden mutlaka haberim olsun :)) muck..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım..yeniye geçersem mutlaka yazarım..sevgiler..

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)