Doğadan 7 Otlu..

Dün elime ulaşan bu paket Doğadan Çay'dan..kendileri ara ara yeni çıkan ürünlerinden denenemiz için gönderiyorlar..daha önce gül'lü ve bergamot özlü olanlar gelmişti ama niye yazmadım bilemedim şimdi :)








Çay konusunda aslında yeniliklere pek açık biri değilim,ama faydası için bitki çaylarını tüketmeyi seviyorum..bu çay'ında oldukça fazla faydası olduğu yazıyordu broşür'de sizinle paylaşmak istedim..


Neler mi o faydalar?


*Kilo kontrolüne yardımcı ( ki bence en büyük +'sı )
*Sıvı atımını kolaylaştırıyor.
*Metabolizma'yı hızlandırıyor.


İçeriğinde'de kiraz sapı,biberiye,kekik,yeşil çay,mate,ısırgan ve funda yaprağı bulunuyor..Daha önce denediğim form çay'larından daha içilebilir buldum ben kendisini,oldukça aromatik bir kokusu var,tad olarak ise şekersiz içmeme rağmen hiç zorlanmadım diyebilirim..hafif aromatik tatlar geliyor ama rahatsız edici değil..hasılı kelam sevdim kendisini..günde birkaç bardak içebilirim..






Bitki çay'ı seviyorsanız ve kilo kontrolü ile ilgili sorunlarınız varsa bu çay birebir..uzun süreli deneme niyetindeyim,işe yarayıp yaramadığını yazarım daha sonra..


Doğadan'a çok teşekkürler..müşteri memnuniyetini önemsediği için..


Not: Bu bir tanıtım yazısı değildir..Sevdiğim tatları yada ürünleri sizlerle paylaşmak,sizi onlardan haberdar etmek adına yazdığım yazılardan biri'dir..


Sevgiler..

9 yorum:

  1. Ah ah,bu konuda çok sıkıntı çekmiş biri olarak hemen geciktirmeden yorum yazmak istedim.
    Evvel yıldı sanırım, annemle kışın her akşam bitkisel çay içelim dedik ve başladık.1 hafta kadar içtikten sonra bende ve annemde kaşıntı başladı.Annemin zaten alerjik astımı var,tıkandı biraz.Benimde kaşıntılarım iyice artınca o gün içtiğimiz kupadaki poşeti açtım ve içinden böyle yumurta akı kıvamında bişeyler çıktı.İğrenç bir görüntüydü.Sanki uzun bir tırtıl gibi tuhaf birşey.Ondan sonra evdeki tüm bitki çaylarını (ki baya almıştık) hepsini çöpe attık.
    Bu yüzden lütfen kullanırken dikkatli olun.Bitki çayı içmek istiyorsanız,aktarlardaki kiloyla satılanlardan gözünüz görerek alın.Paket içerisinde ne olduğunu göremediğimizden,ellerine geçeni içlerine koyuyorlar sanırım.

    YanıtlaSil
  2. krnc : çok çok geçmiş olsun..aslında evet işin o boyutuda var dikaktli olmak gerek ama keşke firmaya bildirseydiniz..her yediğimizden birşey çıkması ihtimali çok yüksek aslında..

    YanıtlaSil
  3. Bitki caylari dedigin gibi coook faydali. Ben meyveli caylari cok seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. bardak altılığını sevsinler:)
    ( ah bir de ben şekersiz içebilsem :D )

    YanıtlaSil
  5. didem : bende diyim..

    bydg :sanada aliyim şekerim..ben herşeyi şekeriz içiyorum ama bi yararı yok :)

    YanıtlaSil
  6. Gul/İnn ;
    Çok teşekkür ederim:)Firmaya bildirecektik ama babam izin vermedi.Normalde tepkili olan babam o zaman durdurdu bizi :))

    YanıtlaSil
  7. krnc :enteresan..ama dikaktli olalım yinede :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bu çayın faydasını gördünüzmü merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. severek tükettim,sürekli kullanımda etkili olacağını düşünüyorum..

      Sil

1 yorum 1 mutluluk :)