Selesta Life..

Uzun süredir bu başlığa dair post girmemiştim..Ama öyle bir krem keşfettim ki önermeden edemedim :) Daha önce gittiğim alışveriş merkezinde kiosk'larından denemem için ellerime dokundurulmuştu..kokusuna ve elde yarattığı hisse hayran olmuştum..bu kez bayram alışverişi yaparken büyük boyunu aldım :) hatta daha ekonomik diye set olarak aldım :)




İşte kendileri..İzmir'de üretiliyor ve yanılmıyorsam % 100 Türk Malı..Zeytinyağı ve E vitami'ni özlü..fiyatı 11 tl..ama ben set aldığım için hepsi 20 tl :) firma'yı yakından tanımak isterseniz burdan tık tık..yakında online satış mağazalarıda açılıyormuş,bu çok güzel bi haber :) hatta baktım şimdi açılmış :) burdan bakın isterseniz tık tık..






Aldığım set şu şekildeydi..

2 sabun,1 bakım kremi,1 sıvı sabun,1 küçük nemlendirici..


Sabun her yıkadığımda yüzümü bebek gibi yapıyor..zeytinyağlı ürünlere ön yargımı sona erdirdi desem yeri..Krem'e ve kokusuna hayranım,ilk fotoğraftanda anlamışsınızdır ne kadar sevdiğimi :) küçük nemlendirici çantada taşımak için ideal..ama büyük boy kadar hoş kokmuyor..büyük çanta ve büyük krem şeklinde dolaşacağım artık :)

Set'den ayrı olarak bir de şampuan'ını aldım fakat henüz denemedim..Bu ara saçlarımı güçlendirecek ve ayrıca bitkisel olacak ürünlere takmış durumdayım..Satış görevlisi ilk bir kaç seferde saçlarımın karışabileceğini ama sonrasında çok rahat taranacak kıvama geleceğini söyledi..

Şampuan'ım boyalı saçlara özel bakım şampuanı..farklı çeşitleride var sanırım..iyisimi siz sitesine bi göz atın :)



Bende en kısa zamanda deneyip ona dair yorumlarımıda paylaşacağım..Ama diyeceğim o ki bu ürünleri özellikle bakım kremini mutlaka deneyin..

Daha önce denemiş yada yazımdan sonra deneyen olursa yorumlarını bekliyorum..

Sevgiler..

Mis kokulu...


7 yorum:

  1. denemedim ama merak ettim,zeytinyağlı olması ve türk malı olması kesinlikle +puan benim için.fiyat desen çok uygun.

    YanıtlaSil
  2. mehtap : kesinlikle dene bence..evet her açıdan makbul bir ürün :)

    YanıtlaSil
  3. Daha önce bir kaç mağazada görmüş ama senin gibi zeytinyağlı olan ürünlere olan ön yargım nedeni ile hiç yaklaşmamıştım en yakın zamanda deneyeyim o zaman :)
    Sen de güle güle kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  4. bu ürünleri ben de görmüştüm raflarda ama cesaret edemedim bir türlü almaya benim öyle takıntılarım vardır bilmediğim ürünleri almam:S

    YanıtlaSil
  5. ikiz annem : teşekkür ederim..denemeni öneririm en azından numune olanalrını ..

    herbirenk : bende aslında öyleyimdir ama bir kaç kez deneyince alayım dedim,bilmediğimiz ürünleri almayınca nası bilces yoksa :)

    YanıtlaSil
  6. Şu siteyi gidip bir altüst edem :)

    YanıtlaSil
  7. ülkü'cüm bak canım pişman olmıyacaksın :)

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)