Avon'a Teşekkür 3

Burada ve burada kendilerine 2 kez teşekkür etmiştim..Şimdi 3.kez teşekkür edeyim istedim :)


Yine Melis Hanım'ın zaman zaman gönderdiği bültenler içerisinde yer alan bir ürün,fakat ben yaş grubu daha büyük kişilere hitap ediyor sanmıştım,ama bana geldiğine göre,banada uygun sanırım :)


Şimdi baktım'da tüm yaşlara özel,10 yaş genç'leştirici imiş :)




Paket içerisinden bu güzel ürünler çıktı..Bir de usb..Usb içersinde ürüne dair bilgiler var..Daha önce gelenlerde hep cd vardı ama diyebilirimki bu daha orijinal bir fikir :)




Bakalım ne zaman denerim :)

Sevgiler..

6 yorum:

  1. Büyük incelik ve periyodik olarak sana böyle jestler yapılıyor olması çok harika...

    Ama ben şuna takılıyorum hep avon denince:

    Ne kadar sağlıklı?

    Bu soru ve muttelif başka sıkıntılar beni hep avondan uzaklaştırıyor...

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. amak-ı hayal'cim nasıl mesela?benide aydınlatabilirmisin bu konuda merak ettim..

    YanıtlaSil
  3. ohhh güle güle kullan canım.

    Gülinciğim ,bloğm karıştı,tema değiştireyim dedim.izlediklerim ve izleyicilerim kayıp oldu.izleyicilerimi koymayı becerdim.Kumanda panelinden izlediklerimi de görebiliyorum ama blog sayfamda izlediğim blogları yayınlayamıyorumçBir fikrin varmı? bana yardım edebilirmisin?
    şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Bana da gönderecekler güya. Bakalım ne zaman elime ulaşacak. Bu arada hani sana avon temsilciliği için aramadılar demiştim ya "hala aramadılar" :)

    YanıtlaSil
  5. emel abla : teşekkürler..gadget ekleden düzenleyebilirsin sanırım..

    seyyah : ben üyeliğimi güncellemeyi düşünüyorum oradan yapabilirim seni yada sen internet sayfalarına başvur bi yardımcı olurlar..

    YanıtlaSil
  6. hayatım demek istediğim şu...

    Amway'le tanıştım tanışalı avon bana çok kimyevi geliyor bu yüzden bazen çok uygun bulsamda hep bu ihtimal yüzünden vazgeçiyorum...

    PArfümlerin ozon tabakasına zarar vermediğini, kremlerinin organik olduğunu, makyaj malzemelerinin mesane kanseri yapmayacağını bilsem belki daha iyi bir alternatif olabilir benim için...

    Ama değil işte..

    Avon: Sosyal sorumluluk adına sağlıklı ürünler çıkarmıyor kötülemek için söylemiyorum çünkü he rişletme organik olacak diye bir şey yok benim anlatmak istediğim daha iyi alternatifler varken benim vicdanım avon'dan yana olamıyor...

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)