Görüntü olarak klasik kek'ten pek farkı yok,ama lezzet olarak benim çok hoşuma gitti,özellikle Niğde Gazoz'u ile yapmanızı öneririm,başka bir gazoz ile denemedim ama emimki Niğde Gazoz'unun o frambuazlı tadı ve şekerimsi kokusu en çok yakışanı bu kek'e..(Niğde Gazoz'u büyük marketlerde 6'lı olarak satılıyor,ben Real'den alıyorum)
Tarifi merak ediyorsanız sizi klasik kek tarifime yönlendireyim.Oradaki malzemelere sadece artı olarak 1 şişe (200 ml) kadar Niğde Gazoz'u eklemeniz gerek..Eğer kek sıvı olduysa biraz daha un katabilirsiniz..
Benim kalıbım pek büyük olmadığından bu miktarda kek karışımı kafi geliyor..
Dener ve beğenirsiniz umarım..
Sevgiler..
Herkese gazoz tadında günler :)
Gazozlu keki annemden bilirim. Ben çocukken yapardı:)Uludağ Gazoz`dan olmaz mı, olur bence:)
YanıtlaSilEllerinize sağlık:)
bilmem ondan denemedim hiç :) teşekkürler..sevgiler..
SilHeyy eski günler heyy, kolalı kek yapardık :)Ellerine sağlık Gülin, nefis.
YanıtlaSilteşekkürler canım..kolalıda tatmadım hiç :)
Sil