Renklerimi Buldum :)





Severek takip ettiğim Shopaholic geçen haftalarda,ilginç bir deneyimini paylaşmıştı Colourfit Renk Analizi..Ben yazdığı postu büyük bir merakla okurken birde 3 takipçisine ''Mini Renk Analizi'' hediye edeceğini duydum,şansımı denedim ve şanslı isimlerden biri oldum..


''Mini Renk Analizi'' online olarak yapılıyor,sorulara verdiğiniz cevaplara göre sizi yansıtan,size en yakışan rengi ve hangi rengi?hangi renkle kombin etmeli? sorularına cevap buluyorsunuz..






Bende testi cevaplayıp,sonuçlarımı beklemeye koyuldum ve kısa sürede Renk Analizi Uzmanı Sevgili Oya Komar'dan oldukça detaylı,görselli ve içten bir mail aldım.Genelde zaten kullanmayı sevdiğim renklerden oluşan bir tablodan harika bilgiler edindim.Renklerim yaz ve kış dengeli..


Sizde bu deneyimi yaşamak isterseniz mutlaka Colourfit Facebook Sayfasına ve web adresine uğramanızı öneririm.Ayrıca Oya Hanım'ın Pinterest hesabınıda takip edebilirsiniz,zira kendisi harika öneriler paylaşıyor.





Gerçekten beklentimin üzerinde bilgiler edindiğim bu güzel hediye için hem Sevgili Shopaholic'e hemde Oya Komar'a sevgilerimi sunarım..


Fotoğraflar Colourfit Pinterest sayfasından alınmıştır..



2 yorum:

1 yorum 1 mutluluk :)