Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor


Blogu takip eden çoğu isimin bildiği gibi animasyon film izlemek en büyük tutkularımdan biri..Her ne kadar bu ara fazla izleyememiş olsamda :)

Dün yeğenlerimi yanıma alarak onları sinemaya götürme bahanesi ile esasında kendimi mutlu ettim :)


Film,yine oldukça eğlenceli idi.Ama neden bilmem içime sinmeyen yanlarıda olmadı değil..Esasında çokda eğlendim,sinema salonunu dolduran bir sürü afacana rağmen..Ama sanki 5.'ye geçiş için çekilmiş ara bir film gibi geldi bana..Belki benim hüsnü kuruntum,belki biraz köşeden izlemek zorunda kaldığımdanda olabilir..3 boyutlu olması güzeldi gerçeklik hissi yarattı dimağ'da..Hatta çoğu zaman çocukların ellerini uzattıklarını bile gördüm perde'ye doğru :)

Film'in konusu  hakkında kısaca şöyle bir bilgiyide paylaşmış olayım..

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift); Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor!

Bilmiyorum film'e dair benimle aynı fikirde olanlar varmı?Ama çokda beğenmiş olabilirsiniz sizler,sonuçta beğeni göreceli bir kavram..Yani beğenmedim değilde umduğum gibi bulamadım diyeyim ben ona :)

Yinede bana bakmayın siz..

İçinizdeki yada çevrenizdeki çocuğu eğlendirmek için birebir aslıında..Sinemalarda son haftaları sanırım..
İzleyin derim kısaca :)

Sevgiler..





8 yorum:

  1. çok merak ediyorum fırsat bulunca hemen ızlıcem :)

    YanıtlaSil
  2. anasayfaya bayildim
    alakasiz yorumumu da yaptim ^-^

    YanıtlaSil
  3. Hafta sonu gitmeyi düşünüyorduk şimdi dvd sini beklesem diyorum:)

    YanıtlaSil
  4. filmi geçen hafta ben de izlemiştim.
    yorumum da burada:
    http://kirmizikiraz.blogspot.com/2012/07/guldum-agladm-dusundum.html

    YanıtlaSil

1 yorum 1 mutluluk :)